Kurti našao nove podobne Srbe: Preporučilo ih gostovanje kod Šolaka i napad na srpstvo

04.07.2023

18:19

0

U pitanju je redovni gost sagovornika Šolakovih tajkunskih glasila

Kurti našao nove podobne Srbe: Preporučilo ih gostovanje kod Šolaka i napad na srpstvo
Copyright Tanjug/Dopisništvo KIM

Kurtijev ministar lokalne samouprave Elbert Krasnići otkrio je da je lažni gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi za svoj kabinet imenovao imenovao četiri lica srpske nacionalnosti, a među njima se našao i Nenad Radosavljević, vlasnik RTV Mir iz Leposavića poznat po napadima na Srpsku listu, predsednika Aleksandra Vučića i rukovodstvo države Srbije.

On je redovni gost i sagovornik Šolakovih tajkunskih glasila N1 i Nova gde učestalo dobija prostor da najprizemnijim uvredama napada državnu politiku prema Kosovu i Metohiji i kriminalizuje političke predstavnike Srba sa KiM. 

Printscreen
 

Dok je on pristao da radi za Kurtija i podržava njegovu ideologiju, Srbi na severu KiM više od mesec dana mirno protestuju protiv Kurtijevog terora, samovolje i jednostranih poteza kojima im se gaze osnovna ljudska prava. 

- Od danas će Violeta Šakić, Nikola Radomirović, Nenad Radosavljević i Miroslav Minić biti deo kabineta predsednika Hetemija. Saradnja sa opštinama će se nastaviti, podrška Vlade neće izostati - napisao je Krasnići na Fejsbuku i dodao da je o svemu obavestio i Nenada Rašića uz zajedničku sliku s njim.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike