Nedelja sa predsednikom: Srbija je okrenuta sebi, gleda napred, gradi se jače, snažnije i brže (VIDEO)

02.07.2023

15:14

0

Autor: I.K.

Tradicionalno predsednik objavljuje pregled aktivnosti u prethodnoj nedelji

Nedelja sa predsednikom: Srbija je okrenuta sebi, gleda napred, gradi se jače, snažnije i brže (VIDEO)
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu pregled aktivnosti za proteklu nedelju, a najvažniji događaj, bez sumnje, bio je otvaranje poslednje deonice puta Obilaznice oko Beograda u dužini od devet kilometara.

-I ovu nedelju su obeležili dani puni iskušenja i problema za Srbiju i srpski narod, ali naše je obećanje čvršće nego ikada - učinićemo sve za naš narod na KiM, njihov opstanak i bezbednost, a predaja nikada nije bila, niti će biti opcija! poručio je predsednik uz kadrove događaja koji su obeležili prethodnu nedelju.

On je poručio da tu borbu nastavljamo obeležavajući najvažniji datum u našoj istoriji - dan kada se sve vidi!

-Vrlo dobro vidimo našu istoriju, našu sadašnjost, ali vidimo i našu budućnost, u kojoj je jedini put za Srbiju, put napretka. I ove nedelje smo uradili mnogo za našu zemlju. Ponosan sam na novu valjevsku fabriku Hansgrohe i sve ono što će ona doneti ne samo tom kraju, već i celoj Srbiji, kao i na obilaznicu oko Beograda, koja je simbol naše borbe za bolju Srbiju - Srbiju okrenutu sebi, koja gleda napred, gradi se jače, snažnije i brže. Neka živi Srbija! poručio je Vučić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike