Ko nam blokira državu!? Drogirani opozicionari nasrnuli na čoveka i oteli mu ključeve od automobila (VIDEO)

17.06.2023

21:52

0

S obzirom na stanje u kojem su se nalazili, ali i iz snimka sa lica mesta, može jasno da se vidi da su nasilnici delovali po nečijoj komandi

Ko nam blokira državu!? Drogirani opozicionari nasrnuli na čoveka i oteli mu ključeve od automobila (VIDEO)
Copyright Printscreen

Deo opozicije koji bi da nastavi da pljačka Srbiju, kao što je to bio slučaj u periodu od 2000. do 2012. godine, ponovo je organizovao politički protest. Naravno, kao i svako okupljanje opozicionara, ni ovo nije moglo da prođe bez incidenata.

Demonstranti su se prvo okupili kod Skupštine Srbije, da bi zatim blokirali autoput kod Mostarske petlje. Iako svesni da su blokada i izlazak na auto-put krivično delo jer se radi o međunarodnom auto-putu, to ih nije sprečilo u nameri da naprave haos u saobraćaju.

A onda je došlo do izražaja pravo lice nasilne opozicije kojoj su inače puna usta “borbe protiv nasilja”. Kada je jedan od vozača samo pokušao da nastavi svojim putem, na njega se okomila grupa opozicionara koji su vidno bili pod uticajem opijata. 

Uz besne povike, psovke i nasrtaje na mladića, opozicionari su ga izvukli iz automobila i oteli mu ključeve od automobila.

Printscreen
 

Vređali građane

S obzirom na stanje u kojem su se nalazili, ali i iz snimka sa lica mesta, može jasno da se vidi da su nasilnici delovali po nečijoj komandi.

Za to vreme, kolovođe su na najvulgarniji način vređali građane.

- Oni su stali tamo. Pi*ke su stale tamo! Ne smeju na Novi Beograd! Ja sam došao s druge strane, sad će da se vrate. Stali su - uzvikivao je neko iz mase dok je drugi dodao:

- Pu, je*em im mater svima!

Ovakav rečnik svakako nije primeren, a pogotovo ne na protestima za koje se tvrdi da su "protiv nasilja" i "za ubijenu decu". Ipak, on je svakako očekivan od onih koje predvode opozicioni političari koji ne prezaju od poziva na ubistvo predsednika Srbije i pretnji nasiljem, samo kako bi ostvarili svoje nečasne namere.

Pristojna Srbija to vidi i zna. Zbog toga na snimku i ne mogu da se vide trezveni ljudi, nego samo oni koji ne prezaju od zloupotrebe alkohola i narkotika.

Printscreen
 

Sam pogled na osobe koje su nasrtale na prolaznike, svaku pristojnu osobu navodi na pitanje: kakve osobe blokiraju Srbiju!?

Printscreen
 

S druge strane, iz incidenata koje opozicija redovno priređuje na svojim skupovima, sasvim je jasno da im borba protiv nasilja nije ni na kraj pameti. Naprotiv. Oni čine sve, uključujući i upotrebu samog nasilja, samo da bi se dočepali fotelja i nastavili svoj nečasan posao pljačke i rasprodaje Srbije koji je zaustavljen 2012. godine.

Time se još jednom, po ko zna koji put, pokazalo pravo lice opozicije koja se predstavlja kao elita.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike