"Umesto što se šunjate oko gradilišta, provozajte se do Prokopa i beogradskog aerodroma": Čučković oštro odgovorio na laži Mile Popović

15.06.2023

19:07

0

Od 2012. SNS je u srpskoj prestonici uradila nekoliko velikih projekata koji su znatno poboljšali izgled Beograda

"Umesto što se šunjate oko gradilišta, provozajte se do Prokopa i beogradskog aerodroma": Čučković oštro odgovorio na laži Mile Popović
Gradski menadžer Miroslav Čučković - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Gradski menadžer i član Predsedništva SNS, Miroslav Čučković, objavio je na svom Tviter nalogu koje je sve projekte Srbija uradila u Beogradu od 2008. godine pa sve do danas.

On je putem ove društvene mreže odgovorio članici Stranke slobode i pravde, Mili Popović, koja je okačila video u kojem tvrdi kako osam godina ništa nije urađeno u srpskoj prestonici. 

- Draga Mila, umesto što se šunjate oko gradilišta koje zbog objektivnih okolnosti stoji još uvek, provozajte se malo do Prokopa, novog aerodroma i Bulevara Zorana Đinđića. Obiđite malo radove na metrou na Makišu, radujte se napretku svoga grada uprkos koroni i ratu. Biće i BAS brzo - odgovorio je Čučković. 

Od 2012. godine SNS je u srpskoj prestonici uradila nekoliko velikih projekata koji su znatno poboljšali izgled Beograda, a samim tim i život njegovih građana. 

Uspešno je rekonstruisan Trg republike, Cvetni trg, sređen je kružni tok Slavija, urađena je obnova "četiri bulevara"...

Takođe, sređen je i beogradski aerodrom "Nikola Tesla", u toku su radovi na gradnji Nove autobuske stanice, kao i pripremni radovi za izmeštanje Otvorenog tržnog centra na Miljakovac. 

Osim toga, radi se i na rekonstrukciji Bulevara Zorana Đinđića, a pored toga novim asfaltom je presvučeno nekoliko desetina glavnih saobraćajica u srpskoj prestonici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike