Gašić u Priboju nakon surovog ubistva, dočekao ga predsednik opštine

24.05.2023

11:59

0

Policija preduzima sve radnje da policajac I.A, osumnjičen za teško ubistvo, bude priveden

Gašić u Priboju nakon surovog ubistva, dočekao ga predsednik opštine
ministar Gašić u Priboju - Copyright TANJUG/ BRANKO LUKIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, sastao se danas sa predstavnicima lokalne samouprave opštine Priboj, kako bi se smanjile tenzije u tom gradu posle ubistva mladića Ervina Ć, koga je u petak usmrtio pripadnik policije I. A.

Gašića je dočekao je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović i narodni poslanik Krsto Janjušević državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 

 

Gašić je juče u Skupštini Srbije rekao je da će posetiti Priboj, gde će razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave, kako bi policija preduzela sve radnje da policajac I.A, osumnjičen za teško ubistvo, bude priveden.

Gašić je to izjavio u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje poslanika SDPS Muamera Bačevca koji je zatražio da se što pre uhapsi policajac, počinilac ubistva mladića u Priboju, i da se što oštrije kazni.

Podsetimo, zbog tragično nastradalog sugrađanina na području opštine Priboj bio je proglašen i Dan žalosti. Naime, I. A. sumnjiči se da je, van dužnosti, u pribojskom kafiću zadao više udaraca sugrađaninu E. Ć., koji je od zadobijenih povreda preminuo u pribojskoj bolnici.  

Policajac osumnjičen za zločin je pobegao, a zbog sumnje da su mu u tome pomogli, uhapšeni su pripadnica granične policije N. G. (22), kao i S. M. (26) i A. M. (65). 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike