Pomogli policajcu osumnjičenom za ubistvo u Priboju da pobegne u Bosnu: Pritvor za troje, među njima i pripadnica granične policije!

24.05.2023

10:22

0

Autor: Mi. S.

Sumnja se da je Igor A. državnu granicu sa BiH, koja se nalazi nadomak Priboja, ilegalno prešao u nedelju rano ujutru

Pomogli policajcu osumnjičenom za ubistvo u Priboju da pobegne u Bosnu: Pritvor za troje, među njima i pripadnica granične policije!
Dženaza Ervina Ćelahmetovića - Copyright Printscreen/Facebook/Bijelo Polje sajt

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je jednomesečni pritvor pripadnici granične policije N. G. (22), kao i S. M. (26) i A. M. (65), koji su osumnjičeni da su u nedelju ujutru pomogli Igoru A. (28), pripadniku interventne jedinice policije, da pobegne u Bosnu i Hercegovinu. On je, inače, osumnjičen da je nekoliko sati ranije u pribojskom kafiću pretukao Ervina Ćelahmetovića (35).

Troje pritvorenih osumnjičeni su za pružanje pomoći počiniocu posle krivičnog dela. Među njima su devojka iz Priboja sa kojom je odbegli bio u bliskim odnosima, inače zaposlena u graničnoj policiji, zatim jedan njegov prijatelj, kao i član familije, inače penzioner.

Istražitelji, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, sumnjaju da je Igor A. državnu granicu sa BiH, koja se nalazi nadomak Priboja, ilegalno prešao u nedelju rano ujutru.

Policajac za kojim je raspisana potraga zbog ubistva, rođeni je Pribojac, ali je na službi bio u Beogradu. U subotu oko ponoći, u jednom kafiću u Starom Priboju, tri puta pesnicom je udario u glavu Erivna Ćelahmetovića pored koga je stajao za šankom. Kako se vidi na snimcima sigurnosnih kamera, njih dvojica su prethodno ušla u verbalni sukob.

Ervin je, od zadobijenih udaraca, pao na pod i izgubio svest, dok je Igor A. u tim momentima napustio lokal. Dva sata kasnije nesrećni Ćelahmetović preminuo je u Opštoj bolnici Priboj usled, kako je utvrđeno obdukcijom, krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda. Sahranjen je juče na groblju Bjeliš kod Starog Priboja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike