"Neopisiva snaga i ogromna ljubav naše braće sa KiM": Pešače već šest dana ne bi li stigli do Beograda na skup nade 26. maja! (FOTO)

22.05.2023

19:27

0

Petković i Radoičić su se sa našim pešacima sreli na ulazu u Ljig gde su im zahvalili na podršci

"Neopisiva snaga i ogromna ljubav naše braće sa KiM": Pešače već šest dana ne bi li stigli do Beograda na skup nade 26. maja! (FOTO)
Copyright Facebook/Dragan Lazarević

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković zajedno sa potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem obišao je danas u Ljigu grupu Srba iz Leposavića i Kosovske Mitrovice koji već šesti dan pešice idu na miting nade u Beograd 26. maja.

Heroje s KiM potom su dočekali i meštani Ljiga i nekoliko desetina aktivista Srpske napredne stranke, zajedno sa predsednikom opštine Draganom Lazarevićem.

Petković i Radoičić su se sa našim pešacima sreli na ulazu u Ljig gde su im zahvalili na podršci i posvećenosti da na mitingu u petak podrže predsednika Aleksandra Vučića i svoju državu Srbiju i istrajnosti da stignu do cilja.

-  Neopisiva je snaga i ogromna ljubav naše braće sa Kosova i Metohije koji su iz Kosovske Mitrovice i Leposavića krenuli put Beograda, da podrže svoju jedinu državu Srbiju i svog jedinog predsednika Aleksandra Vučića, koji će se još snažnije i još jače boriti za srpski narod na KiM, kao što se borio i izgarao do sada. To naši ljudi na KiM vrlo dobro znaju i zato tolika podrška celog srpskog naroda sa KiM našem predsedniku Aleksandru Vučiću i državnom rukovodstvu", rekao je Petković prilikom susreta. 

Dodao je kako je posebno zahvalan predsedniku Opštine Ljig, opštinskom rukovodstvu, Opštinskom odboru SNS-a iz Ljiga i svim ljudima koji su došli da podrže i pozdrave braću sa KiM.

- Oni su prepešačili više stotina kilometara i još tolliko imaju do Beograda, jer žele da pokažu da, bez obzira na umor, da im je država Srbija iznad svega i naša slobodarska politika koju vodi Aleksandar Vučić. Oni su tu da podrže i budu prisutni na velikom mitiingu, mitingu nade za budućnost naše države i naše dece. Gotovo na svakoj tački gde prolaze naša braća, bilo grupa pešaka iz Kosovske Mitrovice i Leposavića, ili iz Kosovskog Pomoravlja, na svim tačkama gde stanu naš narod listom dočekuje naše ljude i pozdravlja ih, što pokazuje da smo jedinstveni i složni, a to jedinstvo i slogu i našu snagu pokazaćemo i u petak, da se vidi koliko volimo našu državu Srbiju. Juče je naše ljude, koji su krenuli iz Kosovskog Pomoravlja, obišao sin predsednika Aleksandara Vučića i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić. Vidim da su zbog toga bili malo nervozni u Prištini i da bukvalno napadaju na isti način kao što to radi i opozicija u Beogradu. Ali, neka napadaju oni koliko god hoće, to što  oni pokušavaju da slome državu Srbiju je ono što pokazuje njihovo pravo lice. A naše lice je ljubav prema državi Srbiji, snaga i sloga koja će pobediti. Živela država Srbija, živeo naš narod na Kosovu i Metohiji - poručio je Petković. 

Pri čovek opštine Ljig Dragan Lazarević zahvalio je herojima s KiM što su došli u njegovu opštinu.

- Došli smo da pozdravimo ove sposobne momke, koji su sa našeg KiM, a uputili su se ka Beogradu da daju punu podršku i da pokažu celokupnoj Srbiji i našem narodu koliko vole našu Srbiju, koliko im je stalo do Srbije, koliko im je stalo da samog predsednika Aleksandra Vučića i da pokažu zahvalnost za sve što naš predsednik radi za ove ljude i za građane na našem KiM i da mu odaju zahvalnost. Ja im se u svoje lično ime zahvaljujem i želim im sve najbolje - rekao je Lazarević.

On je direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću zahvalio za sve napore koje država sa predsednikom Vučićem na čelu čini.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike