Hrvatskim portalima ne ispadaju iz usta Vučić i Srbija: Isplivala nova laž tajkunskog medija!

22.05.2023

19:02

0

U se i u svoje kljuse, "skup nade" će raspiriti ono što u vama dugo živi - ozlojeđenost i bes!

Hrvatskim portalima ne ispadaju iz usta Vučić i Srbija: Isplivala nova laž tajkunskog medija!
Copyright Tanjug/Rade Prelić

Hrvatskim medijima ne ispadaju iz usta Srbija i predsednik Aleksandar Vučić, a sada je ustaški N1 pisao o narodnom skupu u Srbiji koji je zakazan za 26. maj.

Na pomenutom hrvatskom portalu osvanuo je naslov: "Hoće li Vučić 26. maja uspeti da od troje napravi devetoro i zadrži ih na okupu: Hrvatski N1 o mitingu naprednjaka 26. maja". 

Pa nije Vučić falsifikovao broj ljudi, već upravo štićenici tajkuna Dragana Šolaka, koji su na svojim lešinarskim protestima videli duplo, ili čak troduplo, pa im se umesto jedne, priviđa 10 osoba... i tako skup od nekoliko stotina ili hiljada, za njih bude skup od nekoliko desetina hiljada građana. 

Tanjug/Rade Prelić
 

U se i u svoje kljuse, "skup nade" će raspiriti ono što u vama dugo živi - ozlojeđenost i bes! 

Jer niti tajkunski mediji ovde niti u Hrvatskoj mogu da prebole poverenje koje Vučić uživa u Srbiji! 

Kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio, 26. maja održaće se skup "Srbija nade" najveći ikada održan u Srbiji.

- Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine - kazao je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike