Lutovac nastavlja sa uvredama, ne može da preboli što uspešni pristupaju SNS: Proslavljenog košarkaša optužio za reket

22.05.2023

15:08

0

Lider DS je uputio uvredu čoveku koji nam je toliko radosti doneo u životu svojim pobedama

Lutovac nastavlja sa uvredama, ne može da preboli što uspešni pristupaju SNS: Proslavljenog košarkaša optužio za reket
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages 24sedam/Katarina Mihajlović

Lider Demokratske stranke Zoran Lutovac ne može da se pomiri sa činjenicom da su naši proslavljeni sportisti Janko Tipsarević i Dejan Tomašević odlučili da se učlane u Srpsku naprednu stranku, pa na njihov račun javno upućuje uvrede.

Kad je bilo objavljeno da je teniser Janko Tipsarević potpisao pristupnicu SNS, Lutovac je napisao na Tviteru: "Janko se razume u reket, u prirodnom je staništu". 

Čim je danas saopšteno da je vladajućoj SNS pristupio i nekadašnji košarkaš Dejan Tomašević, osvajač brojnih klupskih prvenstava još u SR Jugoslaviji i sa reprezentacijom, Lutovac je ponovo uputio uvredu čoveku za koga smo toliko puta navijali i koji nam je toliko radosti doneo u životu svojim pobedama. 

Twitter/ZoranLutovac
 

Ostaje svakome na maštu da zamisli kojim bi rečima Lutovac hvalio ovu dvojicu sportista da su, kojim slučajem, potpisali pristupicu DS. Dakle, poruka je više nego jasna, ko nije za nas, mi smo protiv njega i govorićemo sve najgore o njemu.

Gde je tu demokratija, gde se tu krije tzv. borba protiv nasilja, kada iznosiš uvrede na račun uspešnog sportiste, porodičnog čoveka, oca četvoro dece, koji protiv tebe nijednu reč nije izgovorio, već je, kako to demokratija nalaže, izabrao kojoj partiji će pristupiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike