Hrabri mladići peške krenuli sa KiM na skup 26. maja, u Aleksincu ih dočekali meštani: "Srbija ne sme da stane" (FOTO)

20.05.2023

17:15

0

Pešaci s Kosmeta su istakli da im mnogo znači podrška naroda koju na svakom koraku dobijaju

Hrabri mladići peške krenuli sa KiM na skup 26. maja, u Aleksincu ih dočekali meštani: "Srbija ne sme da stane" (FOTO)
Copyright Kancelarija za KiM

Mladići iz Kosovskog Pomoravlja koji već četvrti dan pešače ka Beogradu kako bi podržali predsednika Aleksandra Vučića, u Aleksincu su danas dočekani uz sveže voće i drugo osveženje kako bi mogli da nastave put na miting nade.

Njih su meštani i aktivisti SNS sačekali uz put kako im pomogli da se okrepe, a pozdravio ih je i predsednik opštine i opštinskog odbora SNS Aleksinac Dalibor Radičević sa članovima SNS Aleksinac.

Oni su zahvalili herojima s KiM na istrajnosti i nepokolebljivosti i što svojim primerom pokazuju da Srbija ne sme da stane, da samo ujedinjen i složna Srbija ima nadu.

Srbi iz severnog dela Kosovske Mitrovice i Leposavića, njih 23, nose zastave Srbije, odeveni su u majice na kojima piše "Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije" i nose transparent sa istim tekstom.

Pešaci s Kosmeta su istakli da im mnogo znači podrška naroda koju na svakom koraku dobijaju i da im to daje dodatni vetar u leđa da istraju na svom putu, jer predsednik Vučić svojom borbom za KiM to zaslužuje.

I u Čačku su dočekani kako tradicija nalaže, uz pogaču, so i okrepljenje, koje su im priredili dočekali gradonačelnik Milun Todorović i stanovnici Čačka, kao i članovi i omladina SNS-a.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike