Vučić: Bez vas sam ništa, nikada se neću predati, jer je Srbija najvažnija

19.05.2023

19:25

0

On je dodao i da 10 i po godina na različite načine vodi Srbiju i da se za to vreme trudio da menja lice naše zemlje, kao i da je mnogo toga promenjeno

Vučić: Bez vas sam ništa, nikada se neću predati, jer je Srbija najvažnija
Copyright Tanjug/Rade Prelić

Lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se, kakve god pritiske budu vršili na njega, nikada neće predati, jer je Srbija najvažnija.

- To je jedina svetinja koju moramo da branimo i odbranićemo je. Moramo da budemo jaki i snažni i ne damo svoju Srbiju, da istrpimo njihove udarce, sve pretnje i ne uplašimo se. Ima li vas ovde koji se plašite, nema, nema kod Srba onih koji puze i kleče pred onima koji hoće Srbiju da razore - rekao je Vučić na SNS skupu u Pančevu.

On je dodao i da 10 i po godina na različite načine vodi Srbiju i da se za to vreme trudio da menja lice naše zemlje, kao i da je mnogo toga promenjeno.

Tanjug/Rade Prelić
 

- Bez vas ne bih mogao ništa i bez vas sam ništa i snaga Srbije je ogromna i beskrajna. Oni hoće da Srbiju slome i vrate u ponor i ambis u vreme kada su zatvarane fabrike i sve uništavano - rekao je Vučić.

Dodao je i da se trudio da prođe svaku opštinu u Srbiji i razgovara sa svima koji su to hteli, kao i da tom prilikom nije uvek bio saglasan sa ljudima, ali da je govorio istinu.

- Ponosan sam na svojih 10 godina i što sam mogao da vam služim, jer ja da služim strancima za šaku dolara - neću nikada - rekao je on.

 

On je pozvao građane na veliki miting sledećeg petka u Beogradu i dodao da će iz svakog grada i pešice ljudi doći, kako bi pokazali da Srbija ne može da bude uništena.

- Služim samo svom narodu, nema povlačenja nema predaje, sačuvaćemo svoju zemlju. Idemo napred, rašće nam plate i penzije. Svi u Beograd, živela Srbija - rekao je Vučić.

Prema procenama organizatora, na skupu u Pančevu je bilo prisutno 30.000 građana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike