Brnabić: Opozicija i tajkunski mediji zloupotrebljavaju poljoprivrednike

19.05.2023

16:43

0

Poljoprivednici sa kojima smo juče postigli dogovor, 28. aprila bili su heroji, sada kada su došli i dogovorili se počinje hajka na te iste ljude - kaže Brnabić

Brnabić: Opozicija i tajkunski mediji zloupotrebljavaju poljoprivrednike
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/ Vlada Republike Srbije/ Slobodan Miljević

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izrazila je danas žaljenje zbog odnosa tajkunskih medija prema poljoprivednicima koji su za njih bili "heroji" i "ljudi koji nas hrane" sve dok su bili nezadovoljni, a čim su postigli dogovor sa državom, postali su "Vučićevi poljoprivrednici".

- Poljoprivednici sa kojima smo juče postigli dogovor, 28. aprila bili su heroji u tajkunskim medijima, sa naslovima 'Sramotna otkupna cena', 'Besni poljoprivrednici sa mrtvačkim sanducima planiraju dolazak kod Vučića', i sada kada su došli i dogovorili se počinje hajka na te iste ljude, zovu ih Vučićevi poljoprivednici - rekla je Brnabić na sednici Skupštine Srbije odgovrajući na kritike jednog od poslanika koalicije MORAMO Aleksandra Jovanovića Ćute.

Jedan od poljoprivednika o kojem su pisali bio je tada čovek koji nas hrani, a sada kada je postignut dogovor čovek koga smo podmetnuli, rekla je predsednica Vlade Srbije.

- Poljoprivrednike delite na Vučićeve i one koji nisu - rekla je Brnabić i izrazila žaljenje što i opozicija zlouptorebljava poljoprivrdnike u političke svrhe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike