Marinika na čelu protesta lažnih poljoprivrednika! Sad je svima jasno da ovo nema veze sa interesima srpskog seljaka (FOTO)

18.05.2023

13:40

0

Ovo je još jedan dokaz da protesti nisu nimalo slučajni i spontani!

Marinika na čelu protesta lažnih poljoprivrednika! Sad je svima jasno da ovo nema veze sa interesima srpskog seljaka (FOTO)
Marinika Tepić - Copyright YouTube/Newsmax Adria

Vest da su pregovori poljoprivrednika sa premijerkom Anom Brnabić propali i da su organizatori najavili proteste samo je još jedan pokušaj destabilizacije zemlje iza kojeg stoje lažni poljoprivrednici i političke interešdžije.

Tako je Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, poznata po sramotnom glasanju za rezoluciju kojom se srpski narod žigoše kao genocidan, viđena kako kooordiniše proteste poljoprivrednika u Pančevu.

 

 

Tepićeva očigledno daje instrukcije demonstratima, iako su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije poručili poljoprivrednicima da su im ispunili zahteve i da će doneti mere koje će svakako značiti značajno poboljšanje za jednu od najvažnijih grana privrede.

Ovo je još jedan dokaz da protesti nisu nimalo slučajni i spontani, kako bi to da predstave dežurni opozicioni hejteri, već se radi o dobro osmišljenoj i koordinisanoj akciji čiji je cilj sticanje jeftinih političkih poena na grbači naroda.

Naš portal je već pisao o tome, a jedan od organizora protesta "poljoprivrednika" je Mileta Slankamenac, koji nije nikakav poljoprivrednik jer i ne obrađuje zemlju, već politički aktivista koji je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima opozicije.

 

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike