GO SNS Beograd osudio maltretiranje građana koje organizuje opozicija

12.05.2023

22:00

0

GO SNS pozvao je građane da zadrže mir i ostanu pribrani, jer i ovo će proći ali bruka koju su napravili ostaće zauvek

GO SNS Beograd osudio maltretiranje građana koje organizuje opozicija
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Gradski odbor SNS Beograd najoštrije osuđuje bezočno maltretiranje građana, koje organizuju predstavnici opozicije željni vlasti. 

Kako se navodi u saopštenju, zloupotrebom tragedija koje su se desile u našoj zemlji i emocija građana, dokazani nasilnici su još jednom pokazali da njima nije stalo do stradale dece i ljudi, već da to samo koriste kao svoju polugu za dolazak na vlast.

"Jasno je svima da organizatori koji pozivaju na ubistvo Aleksandra Vučića, oni koji žele da njegov brat Andrej i sin Danilo budu silovani, ubijeni i bačeni u šaht, oni koji prete silovanjem premijerki Ani Brnabić kao i oni koji žele da svakog neistomišljenika jure na ulici, a zatim vešaju, ne mogu biti protiv nasilja jer ga sami sprovode nedeljama, mesecima, godinama unazad pa i danas i u ovom trenutku", poručuje se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Kako se ocenjuje, najstrašnije nasilje preživljavaju i trpe, deca, roditelji, nečije bake i deke koje sada već satima stoje zaglavljeni bez hrane, vode, lekova ili nečeg što im je još potrebno. 

Ovako nešto je apsolutno nedopustivo posebno ako uzmemo u obzir da više niko od njih o prvobitnim zahtevima i ne govori što je opet, najbolja potvrda da njih zanima samo dolazak na vlast bez izbora, već preko ulice i haosa, poručuju iz GO SNS.

"Da sramota bude još veća od licemerja, dokaz je i što se protest pretvorio u pijanku, igranku i pesmu. Sramota koja će njihov obraz krasiti, ako ga uopšte imaju. Ovim zlostavljanjem građana pokazali su ko su i šta su, kakav im je program kao i na šta su sve spremni," zaključuje se u saopštenju.

GO SNS pozvao je građane da zadrže mir i ostanu pribrani, jer i ovo će proći ali bruka koju su napravili ostaće zauvek.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike