Ivica Dačić iskreno o zdravstvenom stanju: Pa kako i ne bismo imali visok pritisak

30.04.2023

15:33

0

Autor: I.K.

Ministar spoljnih poslova ispričao je da je nedavno imao probleme sa zdravljem

Ivica Dačić iskreno o zdravstvenom stanju: Pa kako i ne bismo imali visok pritisak
Ivica Dačić - Copyright Tv Pink Printscreen

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, gostujući na televiziji Pink iskreno je govorio o svom zdravstvenom stanju i nedavnim problemima koje je imao.

On je istakao da inače ima teoriju da je "dobro dok ne ode kod doktora", a onda je podsetio da godinama ima problem sa visokim šećerom te isrpičao kakve je probleme nedavno imao i da mora da ide na dalje pretrage da bi se ustanovio uzrok tih problema.

- Imao sam nedavno veoma nizak puls, pa su lekari tražili dodatne analize i išao sam na koronarografiju. Srećom, srce je u redu, ali imao sam puls 44 što je gotovo nemoguće. Ustanovili su da imam preskakanje srca, a kako i ne bismo imali. Predsednika Vučića znam 30 godina i znam za zdravstvene probleme koje svi imamo, pa kako i ne bismo imali visok pritisak. Pa evo samo sednica Saveta bezbednosti UN, kad vidite kako su licemerni, dobacuju, Gervala priča a gleda u mene, ja joj kažem šta gledaš mene, gledaj njih iz Saveta bezbednosti. Međutim, važno je da sada budemo pametni, kako da se sačuva mir. Ne plašimo se mi ni Kurtija ni Gervale, njih treba da se plaši međunarodna zajednica jer oni mogu da zapale situaciju, istakao je Dačić prilikom gostovanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike