Živela naša Srbija! Vučić nakon naporne nedelje uputio snažnu poruku

30.04.2023

09:41

0

Autor: I.K.

Tradicionalno, predsednik objavljuje nedeljom pregled aktivnosti protekle sedmice

Živela naša Srbija! Vučić nakon naporne nedelje uputio snažnu poruku
Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tradicionalno, objavio je pregled aktivnosti u protekloj sedmici, kada su se izdvojili sednica Vlade Srbije o Kosovu i Metohiji, uručenje ugovora o zaposlenju najuspešnijim medicinarima, otvaranje renovirane tvrđave Fetislam u Kladovu, zatim obilazak Zaječarskog okruga i Sokobanje... 

-I ove nedelje smo imali prilike da vidimo koliko je naš narod vredan i marljiv, a koliko je naša Srbija lepa. Potvrdili smo da možemo da radimo i gradimo i u teškim vremenima, zbog bolje budućnosti za sve naše građane, ali i za buduće generacije, za koje se nadam da će, možda i bolje od nas, nastaviti da vole, čuvaju i jačaju svoju otadžbinu, naveo je Vučić.

On je dodao da žemo u danima koji dolaze nastaviti da hrabro postavljamo najveće ciljeve pred sebe i pred svoju zemlju jer samo tako možemo da ostvarimo svoje snove.

-Uveren sam da ćemo na tom putu umeti da sačuvamo mir, nacionalne interese i da dalje i još više razvijamo Srbiju. Znaćemo da iz sebe izvučemo najbolje i da dokažemo koliko volimo jedinu domovinu koju imamo! Živela naša Srbija! poručio je predsednik na kraju.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike