Vučić otkrio kako će biti organizovani Kurtijevi izbori na severu KiM: "Oni misle da mi to ne znamo, a mi sve znamo"

20.04.2023

21:53

0

Predsednik je istakao da "posle povlačenja Aleksandra Jablanovića večeras, ni u Leposaviću ni u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu nema srpskih kandidata"

Vučić otkrio kako će biti organizovani Kurtijevi izbori na severu KiM: "Oni misle da mi to ne znamo, a mi sve znamo"
Copyright TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji "Prva tema" o predstojećim izborima na KiM.

Predsednik je istakao da "posle povlačenja Aleksandra Jablanovića večeras, ni u Leposaviću ni u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu nema srpskih kandidata".

- Sram ih bilo sve zajedno, kompletnu Kvintu. Danas im rekao i gore reči od ovih. Jedini cilj im je da podrže Kosovo i slome Srbiju. Možda će mene da slome, ali neću da im dam da slome Srbiju.

Predsednik Vučić je otkrio kako će biti organizovani Kurtijevi izbori.

- Biračka mesta su im u policijskim stanicama i policijskim kontejnerima. Da li ste to negde čuli? I onda će da kažu da je to demokratija. Zamislite šta bi rekli da se tako glasa u Centralnoj Srbiji. Ponosan sam na moj narod koji neće da izađe na izbore - rekao je Vučić i dodao:

- Sve su to podli i prljavi trikovi. Isto kao nameštanje u Savetu Evrope. Zna to Lajčak, Borelj, svi oni… Da li Srbi greše, što kaže Fiola? Treba da se stidi svake reči koju je izgovarala u ovoj zemlji. Počev od Nedeljica. Kurti nije čak ni lukav ni pokvaren. On zna da su na njegovoj strani. On zna da neće da formira ZSO.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike