Dragan Vučićević izašao iz zatvora! Supruga Marija poručila: Ne mogu da dozvolim da sebe uništi i da njegova deca odrastaju bez oca

05.04.2023

13:30

0

Marija je kaznu platila na svoju inicijativu, zbog zabrinutosti za zdravlje svog supruga

Dragan Vučićević izašao iz zatvora! Supruga Marija poručila: Ne mogu da dozvolim da sebe uništi i da njegova deca odrastaju bez oca
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, izašao je iz Okružnog zatvora u Beogradu nakon što je njegova nevenčana supruga Marija Đurišić platila kaznu od 200.000 dinara po sramnoj presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića. 

Marija je kaznu platila na svoju inicijativu, zbog zabrinutosti za zdravlje svog supruga, koji je imao određene zdravstvene probleme i štrajkovao glađu. 

24sedam/Goran Sivački
 

Vučićevićeva supruga je izjavila da nije mogla da dozvoli da sebe ili svoju decu uništi na ovaj način, iako joj je suprug izričito zabranio da plati kaznu.

- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić i dodala:

- Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.

Informer
Marija Đurišić

Podsetimo, glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, bio je na odsluženju zatvorske kazne u Okružnom zatvoru u Beogradu, zbog krivičnog dela uvrede.

- Niko ne sme da ide u zatvor zbog nečega što misli i što je izgovorio! Ja sam danas, prema krivičnoj prijavi Jugoslava Ćosića, ali i Žakline Tatalović, koja je na skandalozan način postala pravosnažna, kao i Dragana Spasića iz Trgovišta, višestruko osuđivani kriminalac!?! Zbog čega?! Jesam li ubio nekoga, opljačkao nekoga?! Nisam! Šta bi bilo da ovakav poziv za zatvor stigne i na adrese nekih drugih novinara!? - upitao je Vučićević i istakao da “srpsko pravosuđe sudi ne po pravu nego po politici”, te da niko ne sme da završi iza rešetaka zbog svojih stavova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike