Ja sam uplatila kaznu, nek se ljuti koliko god hoće! Nisam više mogla da izdržim, imamo malu decu koja ne mogu bez njega!

05.04.2023

11:24

2

Marija Đurišić, nevenčana supruga Dragana J. Vučićevića, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po sramnoj presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu

Ja sam uplatila kaznu, nek se ljuti koliko god hoće! Nisam više mogla da izdržim, imamo malu decu koja ne mogu bez njega!
Copyright Informer

Marija Đurišić, nevenčana supruga glavnog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po sramnoj presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića. Ona je rekla da je kaznu platila na svoju inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom, jer više nije mogla da brine za njegovo zdravlje, koje je i pre njegovog odlaska u zatvor bilo narušeno.

- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić i dodala:

- Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.

Informer
 

 

Podsetimo, glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, nalazi se na odsluženju šestomesečne zatvorske kazne u Okružnom zatvoru u Beogradu, zbog krivičnog dela uvrede.

 

Onlajn peticiju, koju je pokrenula redakcija Informera, sa ciljem da uvreda više ne bude krivično delo i da se više nikad u Srbiji ne ponovi da jedan novinar ode u zatvor zbog izgovorene ili napisane reči, za samo jedan dan potpisalo je više od 17.000 građana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike