Hoće da vodi državu a sakriva tablice od policije! Đorđe Miketić posle napada na organe reda bahat i u saobraćaju!

15.03.2023

18:00

0

Autor: Ekipa 24sedam

Osim bahatog ponašanja u saobraćaju, Miketić je takođe bio uključen u sukob sa policijom tokom protesta na Šodrošu

Hoće da vodi državu a sakriva tablice od policije! Đorđe Miketić posle napada na organe reda bahat i u saobraćaju!
Copyright 24sedam/Printscreen/Youtube

Narodni poslanik iz koalicije "Moramo - Zajedno", Đorđe Miketić, ponovo je u centru pažnje javnosti zbog svog bahatog ponašanja. 

Ovoga puta, Miketić je parkirao svoj terenac u pešačkoj zoni u centru Beograda, nedaleko od Zelenog venca, za šta je propisana kazna od 25.000 dinara. 

Opozicionar je na sve to pokušao i da sakrije registarsku tablicu svog vozila, što je prekršaj u kome ima i elemenata krivične odgovornosti, a odnosi se na falsifikovanje službenih isprava.

Da stvar bude još gora, Miketić je koristio svoju poslaničku propusnicu kako bi izbegao kaznu, verujući da mu nalepnica kojom se potvrđuje da je automobil u vlasništvu narodnog poslanika, pruža mogućnost da se parkira gde i kako želi. 

Međutim, očigledno je da se poslanik nije pridržavao saobraćajnih propisa i da mu politički imunitet ne daje pravo da krši zakone. 

 

Đorđe Miketić je inače poznat kao navodni ekolog i borac za zaštitu životne sredine, ali ovaj incident još jednom pokazuje da je njegova briga za životnu sredinu možda samo maska za lični interes. 

Podsetimo, Miketić je nedavno bio i pobednik na prvim beogradskim predizborima za kandidata svoje partije za gradonačelnika Beograda, iako politička opcija kojoj pripada nije matematički blizu formiranju ikakve većine u prestonici. Sa ovakvim bahatim ponašanjem mizerna podrška koju ima njegova politička opcija uopšte ne čudi!

Osim bahatog ponašanja u saobraćaju, Miketić je takođe bio uključen u sukob sa policijom tokom protesta na Šodrošu, gde je napao pripadnike Ministartva unutrašnjih poslova.

 

24sedam/Goran Sivački
 

Ovakvo ponašanje nije samo neprihvatljivo, već i protivzakonito, a najstrašnije je to što dolazi iz redova onih koji bi želeli da vode državu!

Ovo je još jedan primer opozicionog političara koji se busa u grudi kao borac za određene ideje i vrednosti, ali koji u stvarnosti ne živi po tim principima. 

Bahato ponašanje u saobraćaju, kao i napadi na pripadnike policije, jasno pokazuju da Đorđe Miketić nije dostojan pozicije narodnog poslanika. 

Nadamo se da će ovaj incident biti opomena  za sve opozicione političare da se pridržavaju zakona i da poštuju prava i slobode svih građana, bez obzira na svoj položaj ili status. A kako će proći na izborima je jasno - Srbiju ne mogu da vode ljudi koji se bahate, krše zakone i skrivaju se od policije!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike