Bahato parkiram i baš me briga! Đorđe Miketić iz Moramo ostavio automobil u pešačkoj zoni, nije ga spasila ni maska kojom je sakrio tablicu

15.03.2023

16:26

0

Miketić je svoj terenac parkirao u pešačkoj zoni za šta je propisana kazna u iznosu od 25.000 dinara

Bahato parkiram i baš me briga! Đorđe Miketić iz Moramo ostavio automobil u pešačkoj zoni, nije ga spasila ni maska kojom je sakrio tablicu
Copyright Printscreen/Youtube

Poslanik iz koalicije "Moramo - Zajedno" Đorđe Miketić bahato je parkirao svoj automobil u centru Beograda, u Reljinoj ulici nedaleko od Zelenog venca. 

Miketić je svoj terenac parkirao u pešačkoj zoni za šta je propisana kazna u iznosu od 25.000 dinara.

24sedam
 

Poslanik koalicije "Moramo – Zajedno" je verovatno umislio da mu nalepnica na automobilu, kojom se potvrđuje da je automobil u vlasništvu narodnog poslanika, pruža mogućnost da se parkira gde i kako želi. Srećom, samozvani borac za ekologiju nije video da se u blizini nalazi park, jer bi inače skupoceni terenac mogao da bude parkiran i tamo.

24sedam
 

Ipak, savesni stanari kojima je već preko glave bahato parkiranih automobila, pa makar oni pripadali i samozvanim ekolozima.

24sedam
 

- Stvarno mi je više muka od automobila parkiranih na mestima koja su predviđena samo za nas pešake. Ja sam već u godinama i ne mogu više da obilazim parkirane crne džipove... - rekla nam je jedna starija Beograđanka koja živi u blizini.

24sedam
 

Radnici parking servisa su se ubrzo pojavili na licu mesta, tako da Miketića nije spasila ni poslanička nalepnica na automobilu, ni maska kojom je pokušao da sakrije registracionu tablicu od “Oka sokolovog”.

Miketiću sada ostaje da plati kaznu za nepropisno parkiranje, ali i da objasni zašto je sakrivao tablice na svom automobilu, što je prekršaj u kome ima i elemenata krivične odgovornosti, a odnosi se na falsifikovanje službenih isprava.

Podsetimo, Miketić je na neuspelom protestu na Šodrošu, u oktobru prošle godine, napao pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova. On je tom prilikom pesnicom udario policajca, a kada su su organi reda pokušali da ga liše slobode, Miketić se pozvao na poslanički imunitet.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike