Supruga Miloša Jovanovića "zarađuje" skoro 4.000 evra mesečno! Ima srednju školu i ne zna srpski!

10.03.2023

16:01

0

Francuzova supruga Leticia Erika Jovanović, takođe francuski državljanin, ima i više nego luksuzan život u Srbiji

Supruga Miloša Jovanovića "zarađuje" skoro 4.000 evra mesečno! Ima srednju školu i ne zna srpski!
Copyright Printscreen/YouTube/ATA Images

Francuski državljanin i vođa DSS-a, Miloš Jovanović, u javnosti se predstavlja kao čovek iz naroda i borac za Kosovo i Metohiju, dok iz jednog od svojih stanova na Vračaru, ne može da prebroji koliko novca zajedno sa suprugom zaradi na mesečnom nivou. Tako bi, najkraće, mogla da se opiše “borba za Kosmet” Miloša Francuza Jovanovića.

Naime, Francuzova supruga Leticia Erika Jovanović, takođe francuski državljanin, ima i više nego luksuzan život u Srbiji, daleko bolji od prosečnog građanina naše zemlje. 

Luksuzan život Francuskinje u Srbiji

Iako od obrazovanja ima samo srednju školu, Leticia Erika već godinama živi na veoma visokoj nozi i zarađuje ogroman novac. 

Privatna arhiva
Leticia Erika Jovanović

Francuskinja je do 2017.  godine bila zaposlena u firmi “Interventure”, čija je delatnost računarsko programiranje. Od 2017. do 2020. godine Leticia Erika napušta ovu kompaniju i posvećuje se svojoj firmi za konsalting. Tada se, navodno, bavila posredovanjem u zapošljavanju inženjera u domaćim i stranim firmama.

Iz nekog razloga od 1. marta 2020. godine vraća se u “Interventure” gde, barem formalno, radi do danas.

Ne dolazi na posao, a prima veliku platu

S druge strane, pitanje je koliko Leticia Erika Jovanović zaista radi, s obzirom da su neke od njenih kolega potvrdile novinarima 24sedam da je uopšte ne viđaju na poslu.

- Ja je nisam viđao na poslu, a siguran sam i da ne radi od kuće, jer bih tako nešto morao da znam – ispričao je jedan od zaposlenih.

On je novinarima našeg portala ispričao koliko novca supruga Miloša Jovanovića prima na mesečnom nivou, te da je to skoro najveća plata u njihovoj firmi.

Najplaćenija srednja škola ikada ili nešto drugo...

Ipak, indikativno je to što Francuskinja ima samo srednju stručnu spremu, ali zarađuje novac na kojoj bi mogli da joj pozavide i mnogo obrazovaniji. Na primer, prema svedočenju jednog od njenih kolega, neto zarada Leticie Erike za januar bila je čak 432.093,51 dinara! To znači da supruga Miloša Jovanovića na mesečnom nivou zarađuje gotovo četiri prosečne ministarske plate!!!

Tanjug/Rade Prelić
 

Ukoliko je tačno da Leticia Erika zarađuje ovoliko novca isključivo zahvaljujući svom znanju i sposobnostima, radi se o  najplaćenijoj srednjoj školi ikada. Ipak, mnogo veće su šanse da je u pitanju nešto sasvim drugo, te da Francuskinja koja i dalje nije u potpunosti savladala srpski jezik, ovolika sredstva na mesečnom nivou dobija iz nekih drugih razloga.

Zato se postavlja logično pitanje da li njena veoma visoka “zarada” ustvari predstavlja samo pranje novca za Miloša Jovanovića i legalizaciju nelegalno stečenog novca... 

“Borba za Kosmet” sa Vračara i džepovima punih para

Za to vreme Francuz Miloš Jovanović, koji zajedno sa svojom suprugom mesečno zarađuje nekoliko hiljada evra, iz jednog od svojih stanova na Vračaru, ubeđuje građane, koji marljivim i poštenim radom zarađuju za život, da treba da se odreknu investicija koje su uzdigle srpsku ekonomiju.

RTS 2 printscreen
 

Složićemo se, “borba za Kosmet” je mnogo lakša kada nemate nikakvu odgovornost i kada su vam džepovi puni. I nema veze to što se Srbi iz južne srpske pokrajine bore za golu egzistneciju i što su svakodnevno izloženi napadima Albanskih separatista... Francuski bračni par sa Vračara, sa primanjima od nekoliko hiljada evra mesečno, će pokušati da se predstaviti kao pravi zaštitnik Kosmeta.

Neko bi rekao da je, u najmanju ruku, licemerno da dvoje stranih državljana ubeđuju Srbe da treba da se odreknu investicija koje su ključne za srpsku ekonomiju i da guraju našu zemlju u izolaciju i potencijalne sukobe. Ali na to se ovaj francuski bračni par ne obazire. Na kraju krajeva, za Kosmet se najlakše “boriti” sa Vračara, dok iz džepova vire hiljade evra i – francuski pasoš.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike