Tvrde da su za pravnu državu, a presuđuju bez dokaza i suda: Da li će se Marinika Tepić izviniti kada se ispostavi da je govorila neistinu?

01.03.2023

20:16

0

Autor: Ekipa 24sedam

Još jedna u nizu njenih izmišljenih i montiranih afera?

Tvrde da su za pravnu državu, a presuđuju bez dokaza i suda: Da li će se Marinika Tepić izviniti kada se ispostavi da je govorila neistinu?
Marinika Tepić - Copyright YouTube/Newsmax Adria

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ponovo iznosi neistine i vodi prljavu kampanju!

Ovoga puta Tepićeva suprotno istini i zdravom razumu tvrdi da su članovi Srpske napredne stranke noćas zapalili auto Dragoslava Stankova ispred njegove kuće u Elemiru kod Zrenjanina!

Interesantno je, da još jedna afera dolazi upravo iz političke kuhinje onih koji se u svrhu samopromocije kunu u borbu za pravnu državu - dok u praksi, klevetaju optužuju i presuđuju bez dokaza i bez suda, najbitnije suprotno bilo kakvoj pravdi.

Sa druge strane upravo ti isti licemeri, i huškači na Srbiju i njene institucije , nisu pokazali ni minimum poštovanja prema javnosti, te da istoj upute izvinjenje kada se kao i uvek do sada ispostavi da su njihove optužbe lažne?

Marinika - tvorac brojnih lažnih afera!

Baš tu našu javnost treba podsetiti, da je Marinika Tepić tvorac brojni lažnih afera poput poznate o „drogiranim kokošaka iz Morovića“, pa one, da je navodni atentat na bivšeg predsednika sindikata EPS-a Milana Đorđevića izvršen praćkom! Treba podsetiti i na Marinikinu izjavu u kojoj je tvrdila da je beba koja je 1944. godine imala dve godine oslobodila Kikindu!

ATA Images/Milan Maričić
 

 

Imajući pobrojano u vidu, ponovo se treba zapitati da li je snimak zapaljenog automobila koji je Marinika Tepić danas objavila na društvenim mrežama još jedna u nizu njenih izmišljenih i montiranih afera?

Stankov osoba sklona kockanju?

Takođe, pitamo Mariniku Tepić da li je predsednik Mesnog odbora njene stranke u Elemiru, već pomenuti - Dragoslav Stankov osoba sklona kockanju, te da li novac pozajmljuje od „zelenaša“ i da li je pre sedam godina prijavljen za nasilje u porodici?

Kada je reč o SSP-u zasigurno se na delu se može videti  „kakva stranka – takvi i predsednici mesnih odbora“.

Na kraju ostaje da vidimo koliko će SSP-ovci,  tviter političari,  i njihovi huligani ovu „aferu“ gurati u javnost, a odgovor na to da li će istoj ponuditi izvinjenje kada se ispostivi da su govorili neistine znamo – NEĆE!  Te shodno tome, pozivamo nadležne institucije da što pre reaguju i otkriju počinioce ovog dela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike