Vučić se obratio građanima: Srbija nema cenu, pobedićemo ih! Večeras ću odgovoriti na sve izrečene laži (VIDEO)

28.02.2023

07:20

0

Autor: J. S. J.

Vučić je zamolio građane da večeras u 21 sat na RTS-u pogledaju emisiju u kojoj će gostovati i gde će govoriti o svim lažima koje ne šire samo tajkunski mediji već i Tanjug, RTS...

Vučić se obratio građanima: Srbija nema cenu, pobedićemo ih! Večeras ću odgovoriti na sve izrečene laži (VIDEO)
Copyright Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima video-porukom objavljenom na Instagramu nakon jučerašnjih sastanaka u Briselu.

- Posle teške, verujem uspešne borbe u Briselu, večeras odgovaram svim političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu. Srbija nema cenu, to je nešto što nikada nisu razumeli. Pobedićemo ih. Pobediće Srbija - napisao je predsednik Vučić uz video-poruku.

Takođe je zamolio građane da večeras u 21 sat na RTS-u pogledaju emisiju u kojoj će gostovati i gde će govoriti o svim lažima koje ne šire samo tajkunski mediji već i Tanjug, RTS i mnogi drugi mediji.

 

 

Predsednik je i juče, odmah nakon sastanka sa Aljbinom Kurtijem, premijerom takozvane države Kosovo, rekao da je sastanak bio uobičajeno težak i da veruje da će ih biti još mnogo u narednom periodu.

- Mislim da ćemo se 18. marta sresti u Severnoj Makedoniji. Razgovaraćemo o stvarima za implementaciju... Biće reči o neophodnosti sprovođenja svih prethodnih dogovora. Ja sam podsećao na ZSO, Kurti nije bio spreman na to, valjda će biti u budućnosti. Plašim se da možemo da ostanemo zaglavljeni u nečemu što je odavno potpisano. Dobro je da smo razgovarali, nadam se da ćemo moći da prevaziđemo unilateralne stvari koje utiču na stanovništvo - naveo je Vučić. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike