Brnabić: Prostorije SNS u Bloku 70 ponovo na meti huligana

19.02.2023

13:33

0

Brnabić je obišla taj odbor čije su prostorije napadnute sinoć, kako bi članovima i aktivistima stranke pružila podršku i poručila im da "nisu sami"

Brnabić: Prostorije SNS u Bloku 70 ponovo na meti huligana
premijerka Ana Brnabić - Copyright TANJUG/ TARA RADOVANOVIć

Poverenica Srpske napredne stranke (SNS) za grad Beograd Ana Brnabić rekla je danas da su huligani ponovo napali Mesni odbor stranke na Novom Beogradu u bloku 70.

Brnabić je navela da je obišla taj odbor čije su prostorije napadnute sinoć, kako bi članovima i aktivistima stranke pružila podršku i poručila im da "nisu sami". 

Ona je nakon današnjeg razgovora sa stanovnicima Ripnja podsetila da se u sredu, nakon protesta ispred Predsedništva Srbije dogodio napad na dva objekta MO SNS, i rekla da je napad na objekat u bloku 70 ponovljen sinoć. 

"Danas sam obišla dva naša mesna odbora - jedan koji pripada opštinskom odboru Čukarica, mesni odbor Čukarička padina i na Novom Beogradu u bloku 70. Oba ta naša mesna odbora su nažalost bila meta napada huligana nakon protesta u sredu na Sretenje, na Dan državnosti, a onda ponovo i sinoć", rekla je Brnabić. 

Ona je poručila da je SNS stranka običnih, pristojnih ljudi koja, kako je rekla, neće podleći pritiscima onih koji imaju "rezervnu državu" i koji članovima SNS prete nekim drugim državama. 

"Ovo je Srbija, mi nemamo rezervnu državu. Borimo se i živimo za našu Srbiju i nastavićemo našu borbu za rezultate, za bolji kvalitet života i ta borba će za nas nastaviti da bude svakodnevna. Svaki dan ćemo učiniti sve da Srbija napreduje, a za to je preduslov da sačuvamo mir i stabilnost", poručila je Brnabić. 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike