Ovo je velika vest za građane Srbije: Vučić poručio da je za nas važno ne samo da sarađujemo sa EU, već i da nastavimo svoj evropski put

14.02.2023

11:28

0

Autor: I.K.

Predsednik Srbije uputio je poruku nakon potpisivanja Finansijskog sporazuma za paket energetske podrške EU Srbiji

Ovo je velika vest za građane Srbije: Vučić poručio da je za nas važno ne samo da sarađujemo sa EU, već i da nastavimo svoj evropski put
Emanuel Žiofre i Aleksandar Vučić posle potpisivanja sporazuma - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

-Ovo je za nas veliki poklon, koji strukturalno snaži kapacitete Republike Srbije i na tome smo beskrajno zahvalni, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon ceremonije potpisivanja Finansijskog sporazuma za paket energetske podrške EU Srbiji.

On je dodao da je za nas važno ne samo da sarađujemo sa EU, već i da nastavimo svoj evropski put.

-Srbija umnogome zavisi od Evropske unije i bez nje teško može napred. Hvala Emanuelu Žiofreu na ličnom angažmanu, kao i Ursulu fon der Lajen na podršci, jer je ovo velika vest za građane Srbije. Živela Srbija i živelo naše prijateljstvo!, poručio je predsednik Vučić.

 

Predsednik je danas istakao da želi da ljudi znaju da Srbija umnogome zavisi od EU, da Srbija bez EU teško ili ne može napred i da oni koji joj serviraju mogućnosti pronalaženja velikih i spasonosnih alternativnih puteva, ne govore istinu i nisu fer prema svojim građanima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike