"Nijedna laž koju izgovori protiv Vučića neće sprati nedela i nečistu savest": Oglasio se Petar Petković!

08.02.2023

20:53

0

On je reagovao na stavove Rade Trajković

"Nijedna laž koju izgovori protiv Vučića neće sprati nedela i nečistu savest": Oglasio se Petar Petković!
Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM - Copyright Printscreen/Tanjug

Ovoliku količinu laži Rade Trajković, izgovorenu na jednom mestu na tajkunskoj televiziji, ni pas sa maslom ne bi pojeo, ocenio je večeras član Predsedništva SNS Petar Petković.

"Laž da je Vučić predao imovinu predstavlja vrhunac političkog marifetluka Rade Trajković. Kako je mogao neko da preda imovinu takozvanom Kosovu, kada niko ništa nije ni potpisao, ni dogovorio po tom pitanju, a niti će i u buducnosti. Pitanje imovine bukvalno nije ni došlo na dnevni red u Briselu, jer Priština odbija da razgovara na tu temu", naveo je Petković u saopštenju.

Kada govori o policijskim bazama, Radi Trajković bi, kaže Petković, bilo bolje da pogleda sebe, jer su ona i i njen saradnik i šef Nenad Rašić dozvolili Kurtijevu eksproprijaciju na severu. 

"Upravo je Rašić taj koji je sa obe ruke glasao za tu odluku Aljbina Kurtija, tako da neka Rada ne optužuje druge za njena nedela. Ona je jedina Srpkinja koja na sva usta hvali Kurtija, koji otima srpsku zemlju i njenog Rašića Kurti vodi za ruku", rekao je Petković.

Laž je, naglašava on, i da je u Briselu dogovorena takozvana vojska Kosova i to samo neznalica može da izgovori. 

"Jedina oružana snaga na KiM prema Rezoluciji 1244 jesu snage KFOR-a. Nema sumnje da bi Rada Trajković sa obe ruke glasala za formiranje tzv. vojske Kosova i to je njoj i njenom šefu Rašiću i bio plan kada su hteli da otmu mesta poslanika Srpske liste", saopštio je funkcioner SNS.

Ono što je pak dogovoreno u Briselu, ističe Petković, jeste da na severu bude srpska policija i dok su bili snažni pritisci da region sever obuhvati opštine Južnu Mitrovicu, Vučitrn i Srbicu i time se promeni etnička struktura na severu, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću region sever je obuhvatio samo srpske opštine na severu, što znači 98 odsto Srba u policiji.

"A to što Rada kao i njen gazda Kurti danas o Oliveru Ivanoviću priča u superlativima, neće sakriti istinu da je Rada, dok je bila u Srpskom nacionalnom veću, sve najgore govorila o Oliveru. Da ne govorimo tek da ga nikada nije posetila dok je bio u zatvoru zatočen, za razliku od Vučićevog sina i Marka Đurića koji su ga obilazili", naveo je Petković.

"Nijedna laž koju danas izgovori protiv predsednika Vučića neće sprati Radina nedela i nečistu savest. Laž ostaje laž zauvek!", zaključio je Petković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike