Srbin koji se sastaje sa Kurtijem, snimljen kako konzumira narkotike (VIDEO)

07.02.2023

15:11

0

Autor: 24sedam

Bogdanović je, inače, upoznao Kurtija sa Nenadom Rašićem

Srbin koji se sastaje sa Kurtijem, snimljen kako konzumira narkotike (VIDEO)
Bogdanović, Kurti, Rašić - Copyright YouTube/ Medija Centar - Čaglavica

U redakciju albanskog medija u Prištini "Periskopi" stigao je ekskluzivni snimak na kojem se vidi kako Srbin Boban Bogdanović, lider pokreta "Odgovor", konzumira narkotike.

Bogdanović je, inače, upoznao Kurtija sa Nenadom Rašićem, a sam Kurti je rekao da "želi baš s takvim Srbima da razgovara, a ne sa kriminalcima kao što je Radoičić".

Izveštaja sa tog sastanka nije bilo, osim što su mediji objavili fotografije susreta, ali je sada procurio snimak na kome se vidi kako Bogdanović konzumira opojne supstance.

Inače, Bogdanović se u autorskom tekstu za "Danas" pohvalio sastankom sa Kurtijem, kako je "razgovor potrajao gotovo dva sata u jednom prijatnom, skoro prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu".

Bogdanović je takođe tvrdio da će se preseliti na Kosovo, pozvavši sve da se ujedine s njim i "suprostave strahovladi Milana Radoičića".

Kako navode kosovski mediji, on je i javno priznao da je u prošlosti bio blizak osumnjičenoj zločinačkoj organizaciji „Principi“ koju je predvodio Veljko Belivuk.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike