Orlić: Vučić i SNS stoje na braniku otadžbine u službi Srbije i srpskog naroda

06.02.2023

18:22

0

Autor: 24sedam

Dodao je da "narod najbolje zna" kojim putem SNS želi da Srbija ide dalje

Orlić: Vučić i SNS stoje na braniku otadžbine u službi Srbije i srpskog naroda
Vladimir Orlić - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da je skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije jasno pokazala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS "stoje - potpuno sami" na "poslednjoj liniji odbrane" u službi Srbije i srpskog naroda.

- Svi mi u Srpskoj naprednoj stranci svesni smo činjenice: da predsednik Aleksandar Vučić i naša stranka u svojoj isturenoj poziciji na braniku Otadžbine, toj poslednjoj liniji odbrane jedine države koje imamo i našeg naroda kom predano služimo, kao i uvek, stoje - potpuno sami. To nam je jasno odavno, a skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije učinila je da bude samo još jasnije. Narod je video sve. I jedini je bio uz nas - naveo je Orlić u saopštenju za javnost.

TANJUG/ JADRANKA ILIC
 

Dodao je da upravo "taj narod najbolje zna" kojim putem SNS želi da Srbija ide dalje.

- Da li možda putem trulih kompromisa, kukavičkog i račundžijskog "koalicionog" kalkulisanja, po pravilu - nezasluženog deljenja zasluga i ostvarenih rezultata, ali nikada i tereta koji ostaje večito rezervisan samo za jedna leđa. Ili ćemo, ipak, putem slobodne, snažne i nezavisne Srbije, zemlje koja oko svoje budućnosti i prava na život ne trguje i ne pogađa se ni sa kim - putem kojim vode samo hrabrost, iskrenost i poštenje. - naglasio je Orlić i dodao:

- Baš tu, i baš takvu, odluku donosi isključivo - naš narod. I on će znati da odluči ispravno. Pristojna i odgovorna, ubedljiva većina ljudi u Srbiji, koja je u predsedniku Aleksandru Vučiću prepoznala svog lidera na putu odbrane slobodne Srbije. I koja zna da u borbi koju vodimo, uprkos svima i uprkos svemu, za nas u obzir dolazi samo jedan ishod. Rečima našeg predsednika: pobediće Srbija - zaključio je Orlić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike