Pravo lice opozicije: Aleksić iskoristio ranjavanje Srbina za dobijanje političkih poena

05.02.2023

06:51

0

Jasmina Đuzić dodala je da Aleksić došao da bi se slikao i to objavio u medijima

Pravo lice opozicije: Aleksić iskoristio ranjavanje Srbina za dobijanje političkih poena
Boban Đuzić - Copyright Prinstcreen/Youtube/Kosovonline

Ivica Đuzić, otac ranjenog Bobana Đuzića iz Mogile, koga je u tom selu posetio potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, rekao je da je razočaran što je Aleksić njihovu tešku situaciju iskoristio za dobijanje političkih poena.

"Ja ljude iz kuće da teram ne mogu, ko došao, dobrodošao je, ali je Aleksić imao loše namere. On je hteo promociju. Zameram što je posetu u ovoj teškoj situaciji za nas iskoristio zarad političkih poena", rekao je Đuzić za Kosovo onlajn.

On se zahvalio državi Srbiji i direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću koji je obezbedio advokata.

"Jako smo uznemireni, nemam snage da pričam, veče sam proveo u bolnici, najbitnije mi je moje dete, da on bude dobro", priča vidno potrešen Đuzić.

Njegova supruga Jasmina Đuzić dodala je da Aleksić došao da bi se slikao i to objavio u medijima. Jedinu pomoć, navodi, dobili su od države Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

"Mislili smo da je Aleksić kada je došao imao ljudske namere, da se solidariše sa nama i da poželi brz oporavak našem sinu Bobanu, ali sada vidim da je samo hteo da se slika i da to iskoristi u medijima za svoju promociju. Razočarana sam veoma. Da sam znala da će na ovakav način da zloupotrebi posetu nama, ne bih ga pustila u kuću. Jedino nam je država Srbija preko Kancelarije za KiM istinski pomogla, obezbedila nam je advokata", priča Jamina, majka Bobana Đuzića koga su napala i ranila trojica Albanaca.

Foto:Kancelarija za KIM
srpski mladić nožem s leđa napadnut dok je šetao psa

 

Njega su napala trojica Albanaca s leđa, dok je šetao psa. 

Aleksić je, naime, posetu porodici Đuzić iskoristio za dobijanje političkih poena, te je pozvao vlasti u Beogradu da se “ne busaju u grudi i brane Кosovo i Metohiju samo kada sede u televizijskim studijima, nego da dođu na Кosovo i pruže podršku ljudima koji brane svoja ognjišta, porodice i državu Srbiju". To je, podsetimo, poručio poslanik koji je napustio sednicu parlamenta o Kosovu i Metohiji, a da se tokom svog govora nije osvrnuo na situaciju u južnoj pokrajini, već je ceo svoj govor posvetio uvredama i optužbama na račun predsednika Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo onlajn

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike