"Srbima sa Kosova treba mir, a ne nasilje i podele": Sofronijević o haosu na sednici Skupštine - "Ono je velika sramota opozicije"

03.02.2023

09:49

0

On dodaje da će i danas biti u Skupštini Srbije

"Srbima sa Kosova treba mir, a ne nasilje i podele": Sofronijević o haosu na sednici Skupštine - "Ono je velika sramota opozicije"
Srećko Sofronijević - Copyright TANJUG/ KANCELARIJA ZA KIM/ IVAN JAKSIC

Srećko Sofronijević, koji je 13. oktobra 2021. godine primio Kurtijev metak, juče je prisustvovao sednici Skupštine Srbije, kad su predstavnici opozicije pravili haos.

- Zaista sam kao Srbin s Kosova i Metohije šokiran jučerašnjim haosom i pokušajem nasilja koji su neki neodgovirni političari iz opozicije napravili u Skupštini Srbije. To je njihova velika sramota! Nama Srbima sa Kosova i Metohije treba mir, treba nam sloga i jedinstvo, a ne nasilje i podele. Kome one ružne scene juče idu u prilog? Nama Srbima sa KiM sigurno ne treba, nikakvo dobro od toga juče nismo imali - kaže Sofronijević.

Printscreen Facebook/Srećko Sofronijević
 

- Važno je da smo i juče videli podršku naše države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, naše Kancelarije i direktora Petkovića, a ovi neodgovorni što gledaju samo svoje interese ne zaslužuju našu pažnju - dodaje Sofronijević.

On dodaje da će i danas biti u Skupštini Srbije.

- Biću sa svojom braćom sa Kosova i Metohije i Srpske liste na čelu sa Milanom Radoičićem koga Priština i Kurti napadaju isto kao što ga napadaju neki naši opozicionari. To vam sve dovoljno govori ko najviše radi za nas i naš ostanak i opstanak na Kosmetu - kaže Sofronijević za Novosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike