Kosovska policija pretresala Radojevića na novom kontrolnom punktu na severu KiM, on pozvao međunarodne predstavnike da se uvere (VDEO)

31.01.2023

14:50

0

Autor: 24sedam

Radojević svedoči da je na severu KiM podignut novi kontrolni punkt

Kosovska policija pretresala Radojevića na novom kontrolnom punktu na severu KiM, on pozvao međunarodne predstavnike da se uvere (VDEO)
Milan Radojević - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Bivši gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević objavio je snimak sa novog kontrolnog punkta koji je na severu uspostavila kosovska policija i pozvao predstavnike međunarodne zajednice, koji ne veruju da kosovska policija tamo svakog dana povećava prisustvo, da dođu i sami se uvere u pravo stanje.

"S obzirom da pojedini predstavnici međunarodne zajednice ne veruju da se povećava prisustvo kosovske policije na severu iza mene je novi punkt koji je kosovska policija  postavila na severu. Ovim putem apelujem na predstavnike međunarodne zajednice da posete sever Kosova, ali da to urade privatnim vozilima i bez najave. Naići će na gostoljubivost srpskih domaćina“, rekao je u video poruci postavljenoj na svom Fejsbuk profilu.

Radojević je kazao da ga interesuju njihovi utisci o tretmanu koji će imati ako se upute privatnim vozilima, sa svojom porodicom, bez najave na sever Kosova od pripadnika kosovske policije.

„Molim da te utiske prenesete našim građanima“, istakao je on.

Dodatno je preneo i svoje iskustvo sa kosovskom policijom nakon smimanja video poruke.

„Nakon što smo krenuli nazad, zaustavili su nas i kompletno pretresli auto. Tražili su telefone Nemanji Biševcu i meni, ali smo odbili da ih predamo. Nakon kompletnog pretresa, zadržavanja i ispitivanja pustili su nas da nastavimo put. Čekamo iskustva predstavnika međunarodne zajednice“, napisao je on.

 

 

Bonus video:

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike