Projekat koji menja energetsku mapu Evrope: Vučić na obeležavanju početka izgradnje gasnog interkonektora Bugarska-Srbija

31.01.2023

13:31

0

Autor: 24sedam

Planiran je i susret predsednika Srbije sa bugarskim kolegom

Projekat koji menja energetsku mapu Evrope: Vučić na obeležavanju početka izgradnje gasnog interkonektora Bugarska-Srbija
Aleksandar Vučić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u sredu ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji gasnog interkonektora Bugarska-Srbija. 

Tom prilikom, predsednik Vučić imaće bilateralni sastanak sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim, najavljeno je iz Predsedništva.

Instagram/buducnostsrbijeav
Radev i Vučić na otvaranju interkonektora Bugarska-Grčka

 

Podsetimo, predsednik Vučić prisustvovao je oktobra prošle godine ceremoniji puštanja u rad gasnog interkonektora Bugarska - Grčka.

Čestitajući tada na izgradnji, Vučić je istakao da je ovaj projekat izuzetno bitan za Srbiju, jer smo mi već počeli izgradnju interkonektora između Srbije i Bugarske, te je istakao da se nada da ćemo 2023. godine i mi moći da napravimo veliku ceremoniju njegovog puštanja u rad u našoj zemlji, što će biti od ogromnog značaja za infrastrukturu Srbije i celog Zapadnog Balkana.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike