Vučić objavio koje je najlepše domaćinstvo Srbije za ovu nedelju: "Za Topli Do kažu da čuva dušu starog srpskog ognjišta"

28.01.2023

09:06

0

"Panj umesto stola, cigla kao polica, šerpa je saksija, a flaša čuvar pelcera"

Vučić objavio koje je najlepše domaćinstvo Srbije za ovu nedelju: "Za Topli Do kažu da čuva dušu starog srpskog ognjišta"
Aleksandar Vučić - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu fotografiju nedelje u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji iz sela Topli Do, autora Gorana Stamenkovića.

- Panj umesto stola, cigla kao polica, šerpa je saksija, a flaša čuvar pelcera. Kafa je skuvana, a goste čeka najlepše mesto, pored hrizanteme. Spretne ruke domaćice, tek za trenutak smirene u krilu, sela je da nas pozdravi, uz osmeh dobrodošlice, ponosna na svoju okućnicu - napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

 

 

- Za selo Topli Do kažu da leži u srcu Stare planinine i čuva dušu starog srpskog ognjišta. Zahvaljujemo se na gostoprimstvu, ponećemo i ovu sliku Srbije u nama, da nas greje u ove zimske dane. A sledeća stanica u našem obilasku najlepših domaćinstva Srbije možda bude baš vaša kapija! -  naveo je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike