Srpski mladić uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali!

27.01.2023

19:32

1

Autor: M.M.

U Bošnjačkoj mahali u Ulici „Oslobođenje” danonoćno dežuraju specijalne jedinice kosovske policije Rosu

Srpski mladić uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali!
kosovska policija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Zdravstveno stanje srpskog mladića M. P. iz Kosovske Mitrovice koji je jutros uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali, u multietničkom delu Kosovske Mitrovice je stabilno i on je posle ukazane lekarske pomoći otpušten na kućno lečenje.

Dr Dragiša Milović, zamenik direktora Kliničko bolničkog centra (KBC) u Kosovskoj Mitrovici kaže da je mladić je zadobio „ubodnu ranu u predelu desne nadlaktice i nije bio za hospitalizaciju”, prenosi Politika.

- Ubodna rana je naneta oštrim predmetom - kazao je dr Milović.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je uboden šrafcigerom u ranim jutarnjim satima.

Na jednoj od društvenih mreža pojavila se slika ubodenog M. P. sa previjenom ranom uz objavu „uboden je od strane Albanca”.

U Bošnjačkoj mahali u Ulici „Oslobođenje” danonoćno dežuraju specijalne jedinice kosovske policije Rosu i to na ulazu iz pravca Glavnog mosta na Ibru, u delu gde se nalazi kosovsko tužilaštvo, kao i na kraju ulice koja vodi ka istočnom mostu, odnosno ka širem delu severne Kosovske Mitrovice.

Osim u Bošnjačkoj mahali, specijalne jedinice kosovske policije dežuraju i u multietničkim kvartovima - Mikronaselju, u delu „kod tri solitera”, kao i nadomak multietničkog sela Suvi Do

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike