"Ubio sam dete, sačekaj još malo!" Supruga ranjenog Delevića u strahu: Albanci nam šalju jezive preteće poruke, plašim se (FOTO)

24.01.2023

17:40

1

Autor: M. Vu.

Supruga Miljana Delevića je posetila svog supruga koji je danas prebačen na VMA

"Ubio sam dete, sačekaj još malo!" Supruga ranjenog Delevića u strahu: Albanci nam šalju jezive preteće poruke, plašim se (FOTO)
Ana i Miljan Delević - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Ana Delević, supruga ranjenog Miljana Delevića rekla je da se plaši za bezbednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu preteće poruke od Albanaca.

Poruke koji Albanci šalju Miljanovoj supruzi su jezive. Jedna od njih je bila "ubio sam dete, sačekaj još malo", ali ni ostale pretnje ne zaostaju.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

- Napustite Kosovo. Ovde nema mesta za teroriste kao što je vaš narod.Vi ste okupator, počinili ste zločin u ovoj zemlji.Vi ste narod bez istorije i ponosite se svojim zločinima. Izgubili ste svaku bitku... - stoji u jednoj poruci koju su poslali Ani.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 
Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

 

- Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina - rekla je Delević za Kosovo onlajn.

Delević je ponovo izrazila zabrinutost zbog pretećih poruka ističući da u Severnoj Mitrovici nema nadležnih organa i policije kome bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.

- Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje - rekla je Delević.

U jučerašnjem razgovoru rekla nam je da je njen sin na televiziji video da mu je otac ranjen i da joj je bilo jako teško da ga umiri.

Kancelarija za KiM
 

Danas je kazala da je mališan svome ocu napisao pismo, koje je ostavila da daju ranjenom Deleviću.

Ona je danas posetila supruga i navela da je on prebačen na VMA u Beogradu.

- On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući - kazala je Delević.

Dodala je da se prilikom posete srela i sa direktorom Kancelerije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem, koji joj je rekao da se Vlada Srbije zalaže da se na Kosovu održi mir i stabilnost.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike