Pokret socijalista izrazio podršku predsedniku Vučiću: U nama imate iskrene saborce, baš kao što imate ogromnu podršku svih Srba

24.01.2023

09:07

0

Autor: Ekipa 24sedam

Vas je odabrao srpski narod ogromnom većinom glasova da ga vodite putem napretka i prosperiteta

Pokret socijalista izrazio podršku predsedniku Vučiću: U nama imate iskrene saborce,  baš kao što imate ogromnu podršku svih Srba
Pokret socijalista (10) (1) - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Pokret socijalista izražava punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovom nastojanju da očuva i zaštiti vitalne nacionalne interese Srbije. 

Samo je nastavak sprovođenja politike Aleksandra Vučića garant očuvanja mira i stabilnosti, samo je nastavak Vučićeve politike garant da će svi Srbi biti čuvani i branjeni i da će teritorijalni integritet i suverenitet Srbije biti očuvani. 

Poštovani predsedniče, u Pokretu socijalista imate iskrene saborce,  baš kao što imate ogromnu podršku svih Srba. 

Ma koliko pritisci koji dolaze od onih koji hoće slabu i poniženu Srbiju bili teški,  molimo Vas da ne odustajete od Vaše borbe za jaku, nezavisnu i samostalnu srpsku državu. 

Vas je odabrao srpski narod ogromnom većinom glasova da ga vodite putem napretka i prosperiteta zato što samo Vama veruje, a to poverenje ste svojom borbom i srčanošću mnogo puta do sada opravdali"
, poručili su u Pokretu socijalista.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike