Vučić istakao da ne postoji racionalni pristup rešavanja problema: "Niko ne želi da me sluša, oni imaju svoju agendu i to je poraz Rusije"

23.01.2023

19:49

0

Autor: L. Đ. T.

Isteklo je vreme za razum, toga se bojim - kaže predsednik

Vučić istakao da ne postoji racionalni pristup rešavanja problema: "Niko ne želi da me sluša, oni imaju svoju agendu i to je poraz Rusije"
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se večeras javnosti iz zgrade Predsedništva povodom situacije u vezi pregovora između Beograda i Prištine.

Predsednik ističe da ne postoji više nikakav racionalni pristup u rešavanju problema.

- Šta god da sam izgovorio zasnovano na činjenicama i iznosio, shvatio sam da je isteklo vreme za razum. Niko ne želi da me sluša. Nikoga od nas. Oni imaju svoju agendu i to je poraz Rusije. I u toj agendi sve što se nađe na putu biće počišćeno. Kada im kažem "ljudi mora da ide prvo ZSO", oni kažu "jeste, ali vidite da nije realno". Isteklo je vreme za razum, toga se bojim - rekao je predsednik.

Vučić je danas prisustvovao sednici Vlade Srbije, na kojoj je informisao premijerku Anu Brnabić i članove Vlade o razgovorima oko Kosova i Metohije sa međunarodnim predstavnicima u petak, saopštio je ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević.

Više poslanika Srpske napredne stranke, ali i gradski i opštinski odbori naprednjaka širom Srbije pružili su danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za odbranu državnih interesa, teritorijalnog integriteta i rešavanje kosovskog pitanja i istovremeno se protive mogućnosti da se predsednik povuče sa funkcija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike