Ana Brnabić o filmu "Oluja": Danas Srbija ima snage i hrabrosti (FOTO)

18.01.2023

07:54

0

Autor: J. S. J.

Film "Oluja" reditelja i scenariste Miloša Radunovića premijerno je prikazan sinoć u MTS dvorani u Beogradu

Ana Brnabić o filmu "Oluja": Danas Srbija ima snage i hrabrosti (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je, povodom premijere filma "Oluja", da Srbija danas ima snage i hrabrosti da priča o zločinima počinjenim nad srpskim narodom.

Ana Brnabić je na svom Tviter nalogu čestitala svima koji su učestvovali u stvaranju filma "Oluja" i poručila da je to veliko i važno ostvarenje, "na ponos svih nas, ali takođe izuzetno važno zbog univerzalne pravde i istine, zbog hrabrih Krajišnika kojima toliko dugujemo".

- Danas Srbija ima snage i hrabrosti da priča o zločinima počinjenim nad našim narodom. Zato "Dara" i "Oluja", zato državna ceremonija (od 2015) obeležavanja "Oluje", najvećeg etničkog čišćenja na tlu Evrope od Drugog svetskog rata, zato procesuiranje odgovornih za ratni zločin na Petrovačkoj cesti - navela je premijerka.

 

 

Film "Oluja" reditelja i scenariste Miloša Radunovića premijerno je prikazan sinoć u MTS dvorani u Beogradu.

Premijeri filma prisustvovale su brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života, kao i predstavnici Vlade Srbije. Među njima, premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Miloš Vučević, ministar građevinasrtva Goran Vesić, ministarka kulture Maja Gojković, ministarka za brigu o porodici Darija Kisić Tepavčević i mnogi drugi. U MTS dvoranu su došli i direktor Telekoma Vladimir Lučić, glumci Katarina Radivojević, Stevan Piale, Luka Raco, sportstkinja Milica Mandić, Dejan Tomašević i brojne poznate ličnosti.

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike