Predsednik Vučić o napadima na sina Danila: Vaspitao sam ga da voli Kosovo i Republiku Srpsku

16.01.2023

23:15

0

Autor: M. Vu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u "Ćirilici", govorio je i o učestalim napadima na svog sina Danila i njegovom nedavnom boravku u Republici Srpskoj

Predsednik Vučić o napadima na sina Danila: Vaspitao sam ga da voli Kosovo i Republiku Srpsku
Aleksandar i Danilo Vučić - Copyright Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u "Ćirilici", govorio je i o učestalim napadima na svog sina Danila i njegovom nedavnom boravku u Republici Srpskoj.

- Svaki put kada odlazim na teritoriju BiH, ja se uvek javim Dodiku, Željki Cvijanović, Komšiću i Bakiru Izetbegoviću, iako to nije moja obaveza. Računam da je to neki fer odnos, jer poštujem tu državu", rekao je Vučić i dodao:

Foto:Printskrin/Hepi Tv
 

- Svima njima je cilj da napadnu mene, a nije prekršena nijedna procedura. Kriminalizacija porodice, šta je suština? Ja se svojom decom ponosim, i Vukanom i Danilom i Milicom. I svuda oni mene negde mogu da predstavljaju, ali institucionalno ne. Kad se ustasnovilo da su to slagali, onda su se pitali zašto je otišao na Dan Republike Srpske kad je to protivustavno. Ja sam ga vaspitao da voli Kosovo, ja sam ga vaspitao da voli Republiku Srpsku. Evo prihvatam krivicu. I onda kao objavljuju dopis, a onda su mu ugrozili život, objavili broj telefona, kretanje, ličnu kartu, ma sve. Oni ovo koriste samo za napade na mene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike