Uznemireni doktor iz KBC Gračanica o stanju napadnutih Srba: To je jedan klasičan teroristički akt!

06.01.2023

16:17

0

Autor: 24sedam

Oni su zadobili prostrelne rane, jedan dečak (11) je pogođen u šaku a mladić (21) u rame i tek pukom srećom nisu stradali niti su životno ugroženi

Uznemireni doktor iz KBC Gračanica o stanju napadnutih Srba: To je jedan klasičan teroristički akt!
Dr Bratislav Lazić - Copyright Printscreen/YouTube/Kosovoonline/Rtv Gračanica

Dvojica Srba, Stefan Stojanović (11) i Miloš S. (21) ozbiljno su povređeni i lekari upravo dijagnostikuju tačan stepen njihovih potvrda, rekao je dr Bratislav Lazić iz KBC Gračanica.

- Oni su upravo stigli kod nas na kliniku i trenutno su u fazi obrade. Sama činjenica da su im povrede nanete vatrenim oružjem, one su ozbiljne, ali bi bilo neozbiljno sada davati konkretne prognoze. Dalji tok lečenja moraće da sačeka da se završi dijagnostika.

Stefan Stojanović (11) i Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao Albanac.

- Očevici su zapisali registarske tablice a od komandira policije smo saznali da su najverovatnije lažne. Šta će biti stvarno ne znam. To je jedna klasičan teroristički akt! Zamislite decu koja idu i nose Badnjak pored puta koji je pri tom frekventan i da se neko zaustavi i da izađe sa pištoljem i puca u njih - istakao je doktor Krstičić.

Takođe, predsednik opštine Dalibor Jeftić odmah je reagovao, kao i policija koja je odmah došla na uviđaj ali je izgleda auto iz koga je pucano imao lažne tablice, što će usporiti istragu.

Oni su zadobili prostrelne rane, dečak (11) je pogođen u šaku a mladić (21) u rame i tek pukom srećom nisu stradali niti su životno ugroženi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike