Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić

24.12.2022

19:30

0

Na snimku koji se pojavio u medijima vidi se kako Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić
KFOR - Copyright AP Photo/Visar Kryeziu

Iako su Kfor i Euleks garantovali da ROSU policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, već su molili samo da se donose hrana i propuste obični patrolni policajci koji su tu od početka barikada i koji su pod terapijom, na snimku koji se pojavio u medijima vidi se kako zapravo Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever, prenose Novosti.

Prema nezvaničnom saznanju, i Kfor i Euleks su čak tvrdili da je reč o običnim policajcima, iako se na snimku, na 4.20 minutu vidi i unošenje snajpera.

Jesu li policajci sa šlemovima koji unose snajper i duge cevi ta regularna policija kao što to tvrde Euleks i Kfor? Za šta Aljbin Kurti šalje Rosu sa snajperom na sever i kako planira da upotrebi taj snajper.

Danas je iz Prištine stigla još jedna jedna otvorena pretnja: ukoliko misija Kfor ne ukloni barikade na kojima Srbi već 15 dana traže osnovna prava, to će učiniti kosovska policija.

Vlast premijera privremenih institucija na KiM Aljbina Kurtija samo traži alibi za obračun s našim narodom, pa proteste na barikadama proglašavaju za glavni problem u južnoj srpskoj pokrajini.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike