"Uprkos ratu, uprkos koroni...": Snažna poruka predsednika Vučića! (VIDEO)

16.12.2022

15:25

0

Autor: 24sedam

On je gostujući na Javnom servisu istakao da su predstavnici međunarodne zajednice dali konkretan odgovor da neće poštovati nijedan sporazum, što je još jedan problem sa kojim će se Srbija boriti, ali neće odustati.

"Uprkos ratu, uprkos koroni...": Snažna poruka predsednika Vučića! (VIDEO)
Aleksandar Vučić - Copyright Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu povodom gostovanja na RTS-u i tom prilikom istakao da Srbija napreduje i ostvaruje rezultate uprkos svim nedaćama.

- Mnogo toga radimo i gradimo. Uprkos ratu, uprkos koroni, uprkos krizi koja drma ceo svet - istakao je predsednik Srbije.

 

 

Podsetimo, on je gostujući na Javnom servisu istakao da su predstavnici međunarodne zajednice dali konkretan odgovor da neće poštovati nijedan sporazum, što je još jedan problem sa kojim će se Srbija boriti, ali neće odustati.

"Nismo svemoćni, ali ćemo da se ponašamo odgovorno"

- Došao sam da kažem ljudima da nismo svemoćni. Možemo nekoga i da opsujemo, ali moramo da se ponašamo odgovorno. Ovo je deo predloga francusko-nemačkog, koji je postao deo našeg pregovaračkog okvira. Dođe vam iz kože da iskočite. Situacija na terenu je takva, da vri kod Srba i na severu i na jugu. I sam Eskobar mi je rekao da je to primetio i razumeo. Neće ljudi više da trpe Kurtijev teror.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike