“Obriši suze mala moja”: Srbi sa Kosmeta poslali jasnu poruku Kurtiju i njegovoj policiji (VIDEO)

10.12.2022

09:57

0

Autor: 24sedam

Srbi su Kurtijevim specijalcima iz ROSU sinoć pokazali da ih se nimalo ne plaše

“Obriši suze mala moja”: Srbi sa Kosmeta poslali jasnu poruku Kurtiju i njegovoj policiji (VIDEO)
Kosovska Mitrovica - Copyright Profimedia

Na Kosovu i Metohiji su ovih dana u toku novi pritisci i napadi na Srbe. Aljbin Kurti i privremene prištinske vlasti su prvo zaplenili vino iz vinarije porodice Petrović iz Velike Hoče, a posle toga je u severni deo Kosovske Mitrovice došlo više stotina pripadnika policije tzv. države Kosovo.

Oni su se rasporedili po obodu grada, bacali šok bombe i blokirali čitavu Severnu Mitrovicu. Prema njihovim rečima, to su uradili da bi “osigurali bezbednost”.

Nema nikakve sumnje da privremene prištinske institucije ni najmanje ne misle o sigurnosti Srba nego samo žele da dovedu do kraja svoju nameru – da okupiraju sever Kosmeta i proteraju naš narod sa njegovih vekovnih ognjišta.

Ipak, Srbi iz Kosovske Mitrovice su Kurtijevim specijalcima iz ROSU sinoć pokazali da ih se nimalo ne plaše. Naime, u toku noći policiji tzv. države Kosovo je priređen mali “koncert” a sa razglasa je poruka bila jasna: “Obriši suze mala moja!”

Time su Srbi sa Kosmeta kroz šalu još jednom poručili Kurtiju i separatističkim privremenim prištinskim vlastima da neće uspeti u svojoj nameri.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike