Vlasnica zapaljenog automobila u Zvečanu demantuje Kosovsku policiju: Tablice su bile BG ne RKS

08.11.2022

14:17

0

Povređenih nema, na automobilu pričinjena materijalna šteta

Vlasnica zapaljenog automobila u Zvečanu demantuje Kosovsku policiju: Tablice su bile BG ne RKS
Ilustracija - Copyright Profimedia

Automobil "ford fijesta" u vlasništvu Srpkinje O.M, zapaljen je sinoć oko 22 časa u centru Zvečana, potvrdila je za portal Kossev sama vlasnica.

Iako ona, kao i članovi njene porodice kategorički navode da je njen automobil bio registrovan na beogradske tablice, iz Kosovske policije danas izveštavaju o zapaljenom automobilu u zvečanskoj opštini u vlasništvu žene koji je registovan na RKS tablice.

Automobil profesorke O.M. iz Zvečana bio je, kako je posvedočila, parkiran iznad kafića "Borsalino“ u samom centru Zvečana.

Da je oko 22.05 njen automobil zahvatio požar javile su joj komšije, koje su i pozvale vatrogasce jer je ona trenutno u inostranstvu.

O.M. tvrdi da je istog trenutka više puta pokušavala da dobije Kosovsku policiju, ali da se u stanici niko nije javljao. Isti slučaj bio je i danas. Na licu mesta su sinoć, kako kaže, bili samo vatrogasci koji su požar sanirali.

Kosovska policija izdala je saopštenje o požaru na automobilu na Zvečanu. 

"Policija je 8.11. primila informaciju o paljenju automobila registarskih oznaka RKS u vlasništvu žene sa Kosova iz srpske zajednice, sa prebivalištem u opštini Zvečan“, naveli su iz KP.

Dodali su da povređenih u ovom slučaju nema, te da je samo na automobilu pričinjena materijalna šteta.

I dok policija u današnjem saopštenju tvrdi da je zapaljeni automobil bio registrovan na RKS, sa druge strane vlasnica O.M. kategorički tvrdi da je njen auto posedovao beogradske registarske oznake.

YouTube/Kosovo online
kosovska policija, ilustracija

 

"Moj auto nema veze sa RKS tablicama“, istakla je vlasnica, prenosi Kossev.

Dodaje da su i u krugu u kom je bio parkiran njen automobil, bila parkirana i druga vozila, te da je među njima takođe bilo i drugih automobila sa BG tablicama.

"U šoku sam, kao i ljudi iz mog okruženja. Što se mene lično tiče ne postoji motiv zbog kojeg bi meni zapalili automobil“, poručuje vlasnica O.M.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo onlajn

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike