"U ovim teškim i nestabilnim vremenima...": Specijalna čestitka predsednika Vučića nakon usvajanja nove Vlade Srbije! (FOTO)

26.10.2022

18:38

0

Usvojena je nova Vlada, a od 225 narodnih poslanika koji su pristupili glasanju, 157 je bilo za, protiv predloga 68, uzdržanih nije bilo, te odsutnih 25

"U ovim teškim i nestabilnim vremenima...": Specijalna čestitka predsednika Vučića nakon usvajanja nove Vlade Srbije! (FOTO)
Aleksandar Vučić u Skupštini prilikom polaganja zakletve novih ministara - Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Usvojena je nova Vlada Srbije glasanjem, velikom većinom, a ceremoniji je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučič.

Nakon svečanosti polaganja zakletve premijerke i ministara u Skupštini Srbije, predsednik Vučić se oglasio na Instagramu. 

 

 

- U ovim teškim i nestabilnim vremenima Srbiji je potrebna vlada koja će znati da sačuva mir, nastavi ekonomski napredak i odbrani nezavisnost i slobodarski duh naše zemlje. Očekujem od vas da vam interesi Srbije i našeg naroda budu jedini cilj, a da vas rad, znanje i čast uvek vode ka njegovom ostvarenju. Želim vam mnogo uspeha na tom putu. Živela Srbija! - napisao je Vučić. 

Podsetimo, od 225 narodnih poslanika koji su pristupili glasanju, 157 je bilo za, protiv predloga 68, uzdržanih nije bilo, odsutnih 25.

Ana Brnabić istakla je da je neophodan timski rad za buduće rezultate.

- Moramo da imamo vladu u kojoj neće biti disonantnih tonova, već će svi ministri raditi kao deo tima koji će dati sve od sebe ne da preživimo, već da nastavimo naš rast i razvoj - istakla je mandatarka Ana Brnabić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike