Nedelja sa predsednikom: "Srbija nam je pred očima nastavila da raste i da se gradi" (VIDEO)

23.10.2022

08:30

0

Autor: 24sedam

On je istakao da su nam "naši preci u amanet ostavili da čuvamo mir, da čuvamo Srbiju i srpski narod"

Nedelja sa predsednikom: "Srbija nam je pred očima nastavila da raste i da se gradi" (VIDEO)
nedelja - Copyright Printscreen/Instagarm/buducnostsrbije av

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu kratak pregled nedelje uz poruku "da nam je Srbija pred očima nastavila da raste i da se gradi". 

Objavu predsednika Vučiča prenosimo vam u celosti:

- Tokom nedelje za nama, zajedno smo se radovali uspesima naših sportista, Srbija nam je pred očima nastavila da raste i da se gradi, planirali smo dalju saradnju sa stranim investitorima, razgovarali o jačanju dobrosusedskih odnosa i još jednom čestitali našim junacima, oslobodiocima Beograda, na svemu što su učinili da bi mi danas živeli u miru i bili svoji na svome - napisao je Vučić.

 

 

On je istakao da su nam "naši preci u amanet ostavili da čuvamo taj mir, da čuvamo Srbiju i srpski narod i to je jedina politika i istina koju od njega čuju svi koji su dolazili, insistirali ili će tražiti da razgovaraju o budućnosti naše zemlje".


- I zato u danima kada pritisci na Srbiju rastu, za nas je najvažnije da sačuvamo jedinstvo i stabilnost, da vodimo računa o državnim interesima, da se držimo istine i prava i da nikada i nikome ne dozvolimo da dovede u pitanje srpski obraz, suverenitet i slobodarski duh - naveo je Vučić. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike