Vučić o skandaloznoj naslovnici hrvatskog magazina: Oni koji su Hitlera sa cvećem dočekivali, napadaju one koji su se protiv nacizma borili

01.10.2022

12:10

0

Valjda i to mnogo više govori o onima koji su tako nešto napravili nego o onima o kojima su to govorili, rekao je Vučić

Vučić o skandaloznoj naslovnici hrvatskog magazina: Oni koji su Hitlera sa cvećem dočekivali, napadaju one koji su se protiv nacizma borili
Aleksandar vučić Tan2022-9-28_133533750_2 - Copyright TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom naslovne strane hrvatskog magazina Ekspres na kojoj je objavljena fotografija Viktora Orbana, Ðorđe Meloni i njega sa docrtanim brčićima Hitlera da nema problem sa tim i da je to sloboda medija.

Vučić je tako odgovorio da li može da zamisli da se u Srbiji pojavi takva naslovna strana na kojoj bi neko iz Hrvatske bio prikazan kao što on predstavljen u hrvatskim medijima.

"Nemam problem sa tim, to je sloboda medija, svako može da objavi šta hoće. Objavljivali su i za Angelu Merkel za koju se sada vidi da je bila veoma mudra, jer u njeno vreme nije bilo ovakvih sukoba. Tek kad nekog nema vidite koliko je taj neko bio značajan", rekao je Vučić novinarima u Sofiji.

Kako je rekao, jedna stvar mu je tu zaparala uši više nego što mu je zasmetala očima:

"Zamislite da oni koji su Hitlera sa cvećem dočekivali o tome govore onima koji su se protiv Hitlera borili od prvog dana. Valjda i to mnogo više govori o onima koji su tako nešto napravili nego o onima o kojima su to govorili", rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike