"Godina iza nas je bila teška i izazovna": Ana Brnabić čestitala građanima Novu godinu

31.12.2020

09:39 >> 09:59

0

Navodi da je sada možda najvažnije i ono što nam daje veru i optimizam to što je počela vakcinaciju protiv koronavirusa

"Godina iza nas je bila teška i izazovna": Ana Brnabić čestitala građanima Novu godinu
Copyright TANJUG/ RADE PRELIC

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je novogodišnje praznike svim građanima Srbije, navodeći da je iza nas izazovna i teška godina i da će i naredna biti izazovna, ali da vlada ostaje posvećena jačanju ekonomije, pozicije zemlje u regionu i Evropi i stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve građane.

Pročitajte još:

– Iza nas je jedna izazovna i teška godina, koja je u velikoj meri promenila svakodnevni život svih ljudi u svetu. Ova 2020. godina podsetila nas je da su male želje najvažnije, da je zdravlje na prvom mestu, da su porodica i prijatelji najveća radost. Ovo je bila godina koja je pokazala da su empatija, solidarnost i poverenje najvažniji – poručila je Brnabić.

Ona navodi da je sada možda najvažnije i ono što nam daje veru i optimizam to što je počela vakcinaciju protiv koronavirusa, što je veliki i važan korak u borbi sa pandemijom.

To je, kako je navela, posebno važna i ohrabrujuća vest za naše lekare i sve medicinske radnike koji se bore za život i zdravlje.

– Svim građanima Republike Srbije želim pre svega dobro zdravlje, puno sreće i pozitivne energije u Novoj godini. Želim vam da praznike provedete sa svojim porodicama, u miru i ljubavi – poručila je Brnabić.

Ona je navela da je sigurna da će i naredna, 2021. godina biti izazovna, pre svega kada je reč o očuvanju zdravlja, oporavku ekonomije i celog društva.

Istakla je i da Vlada Srbije ostaje posvećena jačanju ekonomije, pozicije naše zemlje u regionu i Evropi i stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve naše građane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike