Vulin uputio telegram saučešća Duginu: "Kada otac izgubi kćer na ovako svirep i surov način, reči utehe ne postoje!"

21.08.2022

11:56

0

Sa velikom tugom i žaljenjem primio sam vest o smrti Vaše kćerke, mlade i obrazovane Darje - naveo je Vulin u telegramu saučešća

Vulin uputio telegram saučešća Duginu: "Kada otac izgubi kćer na ovako svirep i surov način, reči utehe ne postoje!"
darija dugin copy - Copyright 24sedam/YouTube/Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srbije/Nova Resistência NR

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze najdubljeg saučešća ruskom filozofu i književniku Aleksandru Duginu povodom tragične smrti njegove ćerke Darje, koja je poginula u Moskvi u eksploziji automobila u kojem se nalazila.

- Sa velikom tugom i žaljenjem primio sam vest o smrti Vaše kćerke, mlade i obrazovane Darje, pred kojom je bila svetla budućnost i ozbiljna karijera novinara.

Kada otac izgubi kćer, svoje najvrednije i najdragocenije biće, na ovako svirep i surov način, reči utehe ne postoje, ali hoću da znate da iskreno saosećam sa Vašim bolom koji niti jedan roditelj nije zaslužio da spozna.

FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE
 

Budite uvereni da je ubistvo Vaše kćerke rastužilo i srpski narod - naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u telegramu saučešća.

Printscreen/YouTube/ Nova Resistência NR
 

Da popdsetimo, Darja Dugina, ćerka poznatog ruskog filozofa i analitičara Aleksandra Dugina, poginula je u noći između subote i nedelje u Moskvi nakon što je automobil kojim se vozila eksplodirao.

Kako su preneli ruski mediji, detonacija je rezultat postavljene bombe.

 

 

Darja se automobilom svog oca vraćala sa muzičkog festivala "Tradicija", dok je ruski filozof navodno njenim vozilom išao kući, pa se pretpostavlja da je bomba bila namenjena njemu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike